Vi som bloggar

Stefan-Ericson-blogg-65x65Stefan Ericson
Utbildningsansvarig och kreditexpert

Jag har jobbat inom Bank och Finans under många år i roller som Kreditchef och Utbildare. På Svea Ekonomi är jag ansvarig för den enhet som hanterar och paketerar kreditinformation till våra kunder. Jag är även ansvarig för vår utbildningsverksamhet där jag bland annat leder kurser inom Inkassohantering och åker land och rike runt och träffar företagare som vill ha tips och råd kring sin kredithantering.

Älskar att dela med mig av kunskap och se vilka möjligheter som kan skapas genom att ha rätt verktyg.

Här i bloggen kommer jag att prata om lagar och regler och trender på den ekonomiska marknaden som kan påverka din kreditgivning.

Här hittar du mig:
LinkedIn_logo_25x25   Eller maila mig på: stefan.ericson@sveaekonomi.se

 

Stefan-Ekmark-blogg-65x65Stefan Ekmark
Sälj- och Marknadschef på Svea VAT Adviser

Jag har jobbat med sälj, marknadsföring i många år både som egen företagare och som anställd, de senaste 14 åren på Svea VAT Adviser där jag ansvarar för sälj och marknadssidan samt där jag håller utbildningar för företag inom området internationell moms. Jag är även en inbiten e-handlare som satte upp sin första webbutik 1998 och har sedan dess drivit webbutiker i olika former på min fritid. Så i och med det intresset har jag även ett speciellt intresse för moms förknippat med e-handel. Något som får utlopp ihop med Svea Ekonomis avdelningar för betallösningar för e-handlare, där vi reser runt och talar bl.a. om moms för e-handlare.

Det är mycket inspirerande att få dela med sig av kunskap i och kring moms då det ofta så tydligt uppskattas av de man kommer i kontakt med.

Här i bloggen kommer jag försöka dela med mig av nyheter, lagändringar samt de erfarenheter som vi känner att Ni kan ha nytta av inom området moms.

Här hittar du mig:
LinkedIn_logo_25x25Eller maila mig på: stefan.ekmark@vatadviser.se