Utbildning

Svea Ekonomi är ett kunskapsföretag – vi har en massa erfarenhet som vi tycker att det är roligt att få dela med oss av. Vi gör det dagligen i kontakten med våra kunder och via vår utbildningsverksamhet och i sociala medier.

Kurser
Är du intresserad av att lära dig mer inom ditt område? Vill du utöka ditt nätverk med personer som dagligen brottas med samma frågeställningar som du? Ser du nyttan av att ha ett stöd även efter en utbildning – att enkelt kunna kommunicera i utvalda kompetensgrupper med lärare och branschkollegor? Om svaret är ja på frågorna är du välkommen till en av våra utbildningar inom Kredithantering – Kreditbedömning, Säkra affärer, Framgångsrik E-handel, Momshantering och Inkasso. Hel- eller halvdagskurser som direkt ger dig bra verktyg i din vardag

Klicka här för att anmäla dig till våra kurser

Seminarier
Du kan också anmäla dig till något av våra kostnadsfria seminarier – två timmar fullspäckade med matnyttiga tips inom något av områdena:

  • Säkra och lönsamma affärer för dig med b2b-affärer
  • E-handel
  • Betalningar i flera kanaler

Även här bjuder vi på möjlighet att nätverka med intressanta kollegor och ett stöd efter seminariet i vår slutna kompetensgrupp på Facebook, och så klart en god frukost, lunch eller afterwork. Se bilder här.

Klicka här för att anmäla dig till våra seminarier