Om Svea Ekonomi

Ekonomi och pengar är den grundläggande delen i vår kärnverksamhet men vi har även sedan många år en utbildningsverksamhet där vi jobbar med kompetenshöjande insatser för att ge företagare bättre möjlighet till utveckling genom en sund kredithantering. Vi har genom åren träffat över 11 000 företagare på våra resor runt om i Sverige. Inom vår CSR-verksamhet träffar vi dessutom en hel del ungdomar, precis i det skede när de är på väg att ta steget ut i vuxenlivet. Vi hjälper dem att fylla sin verktygslåda med tips och idéer och en och annan nyttig hemläxa.

Här på vår blogg kommer vi att varva högt och lågt – vi kommer att berätta om lagförändringar och trender på marknaden som kan påverka din kreditgivning, du kommer att få konsekvensanalyser, reflektioner, tips och en hel del bra-att-ha-information.

Du är alltid välkommen med feed-back, frågor eller tips om ämnen du vill att vi ska skriva om.

Klicka här för att läsa mer om Svea Ekonomi på vår webbsida www.sveaekonomi.se

Svea Ekonomikoncernen är en bankoberoende företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi erbjuder allt från betallösningar för e-handel och butik till effektiva finansiella och administrativa lösningar som gör att företagare kan öka sin försäljning och snabba upp sina betalflöden. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.